Firmaprofil

Anlægsgartner Torben Jensen blev etableret i 1987 af undertegnede.

En uddannelse som anlægsgartner, og en to årig uddannelse som Anlægstekniker var den faglige basis for opstarten.

Målet har fra starten været at udføre kvalitets håndværk, til aftalt tid og pris.

Denne målsætning efterlever vi til stadighed, ligesom dialogen med kunder, samt respekt for omgivelse og involverede personer, også vægter højt.

 

Vi udfører små og mellemstore anlægsopgaver, samt plejer grønne anlæg og haver.
Vi løser mange opgaver selv, men har også et godt team af professionelle samarbejdspartnere, der sikrer at alle opgaver løses optimalt og rationelt.

Samarbejdet med kolleger og andre håndværksmestre betyder, at vi også kan påtage os forholdsvist store opgaver, og stadig overholde tidsplaner etc. Der er med årene blevet opbygget en stor maskinpark, så opgaverne kan udføres rationelt, og skånsomt for medarbejdere og omgivelser.

I årenes løb har vi udført en mængde spændende opgaver, og har mødt en masse søde mennesker. Kunderne har været og er alt fra private haveejere, kommuner, kirkegårde, til store og små erhvervsvirksomheder, samt boligforeninger og ejendomsselskaber. Vi har også et godt og tæt samarbejde med flere havekonsulenter og landskabsarkitekter, og nyder at udføre et godt gennemtænk anlægsprojekt.

 

Vi holder til i Holme-Olstrup på Sydsjælland, hvor vi på gården “Rosenvang” har vores basis, med materialer, maskiner og kontor.
Og med en materiale- og maskinplads i Kastrup på Amager, kan vi nemt komme rundt på hele Sjælland.

Alle er i sagens natur velkomne til at ringe for at indhente tilbud, eller få en anlægsgartner snak.

 

Venlig hilsen
Torben Jensen