Legeplads udstyr og indretning

Vi tilbyder rådgivning omkring legeplads sikkerhed, samt etablering og vedligeholdelse af legepladser

Torben Jensen er uddannet legeplads konsulent, på Teknologisk Institut.
Uddannelsen giver viden om sikkerhedskrav til indretning og legeredskaber, iflg. Normerne fra DS (Dansk Standard) og EN (Europæiske Normer). Det gælder blandt andet omkring faldunderlag, sikkerhedsafstande, klemrisiko, sideafskærmning og vedligeholdelse m.m.

Vi har testværktøjet og viden til at kunne udarbejde kontrolrapporter om redskabernes sikkerheds tilstand, samt rådgive omkring reparationer og vedligeholdelse.

Kontrolrapporter udarbejdes, med billeddokumentation og kort beskrivelse af evt. fejl og mangler.

Dansk legeplads selskab

Vores virksomhed er også medlem af Dansk Legeplads Selskab, der er et tværfaglig, erfarings- og videnbaseret netværk, af folk, der arbejder med at give børn bedre udendørs legemuligheder.
Vi bliver gennem møder, events, konferencer og tidsskrifter, holdt á jour med udviklingen på området.

Ring eller skriv til Gartner Jensen for mere info.

Opsætning og vedligehold af legeredskaber og legepladser

Med vores viden om anlægsarbejde, montering og støbning, samt arbejde med træ , er vi et naturligt valg, når der skal opsættes eller renoveres legepladser og eller legeredskaber.
Vi monterer og opsætter produkter fra legeplads firmaer , men kan også levere redskaber og udstyr, tilpasset den enkelte opgave.
Vi har adgang til Robinie-træ og tørret Egetræ i alle dimensioner, der er de bedste, og mest holdbare træsorter, til legeplads udstyr.
Vi tilbyder naturligvis også reparation og vedligeholdelse af eksisterende legeredskaber m.v.